Since 1976 +31 (0)229 582062 info@jumbo-products.com

producent van veilige, gecertificeerde ladingzekering producten

spanbanden | snelbinders | afdek netten | Sleepkabels

Over ons

Onze groeiambities komen voort uit drie wensen:

Veiligheid

Er zijn wereldwijd nog te veel onveilige verkeerssituaties vanwege afgevallen lading.

Aandacht voor mens & omgeving

Onze fabriek in Vietnam biedt werkgelegenheid en dus een betere toekomst. Onze ambitie: 300 banen creëren waarvan 70% voor vrouwen.

Duurzaamheid

Zo richten we innovaties op zo min mogelijk gebruik van materiaal en verpakking.

Wij hechten aan een open en verantwoordelijke manier van (samen)werken.

HOE WIJ WERKEN

TRANSPARANT

We werken op een eerlijke en open manier. Met onze medewerkers, klanten en leveranciers.

VERANTWOORDELIJK

We geven ons team de vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen. Want samen dragen we bij aan veilig verkeer met duurzame producten. Daarom kunnen we veiligheid ook écht garanderen

GELIJKWAARDIG

Wat ons vooral drijft is het creëren van banen! Als Nederlands bedrijf beseffen we hoe bevoorrecht we zijn. Daarom is onze 2e fabriek in Vietnam gevestigd. Zo creëren we duurzame banen en een goede toekomst. Zodat onze Vietnamese collega’s het net zo goed hebben als wij in Europa. Omdat vrouwen hun inkomen investeren in het gezin kunnen kinderen naar school. Zo werken we samen aan een betere economie. Dát is waar wij iedere dag voor opstaan!

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Dagelijks lopen mensen ernstig letsel op door afgevallen lading in het verkeer of slechte arbeidsomstandigheden. Vaak veroorzaakt door inferieure bevestigingsmiddelen. Wat wij dagelijks doen en beslissen is altijd gericht op meer veiligheid & duurzaamheid

WAT WILLEN WE BEREIKEN

Wij produceren alleen maar producten conform de Europese veiligheidsnormen- en wetten, getest door de gerenommeerde testbureaus. Daarom garanderen wij de kwaliteit van onze producten.

We helpen mensen in Vietnam aan een goede toekomst. De vrouwen in onze fabriek in Vietnam inspireren ons tot onze derde groei-ambitie.

LEES HOE WE ONZE MISSIE BEREIKEN.