Onze rol in de wereld; voorkomen van afgevallen ladingen

Elke dag hoort u wel dat er file staat door afgevallen lading. Vervelend omdat dit oponthoud veroorzaakt maar nog erger is dat het ernstig letsel kan veroorzaken. Dagelijks lopen mensen ernstig letsel op door afgevallen ladingen in het verkeer of tijdens het werk. Dit wordt vaak veroorzaakt door inferieure bevestigingsmiddelen en gebruik van onveilige lading-zekerings producten.

Wij zorgen voor veilig transport van goederen door onze sterke en gecertificeerde spanbanden en ladingzekerings producten, geproduceerd volgens de EU-normen en met respect voor Planet & People.

Jaarlijks rollen er bij onze ISO-9001:2015 gecertificeerde fabrieken in Vietnam (amfori@bsci B-score) en Nederland miljoenen JUMBO spanbanden en ladingszekeringsproducten van de band. Deze worden gebruikt in meer dan 26 landen.

Wij zijn ontzettend trots op al onze collega’s die deze grote aantallen elke dag weer met enthousiasme produceren en daarbij op de constante hoge kwaliteit van onze gecertificeerde ladingszekering producten.

Onze missie

Waar komen wij elke dag ons bed voor uit? 

Natuurlijk om met de productie en verkoop van onze gecertificeerde JUMBO ladingzekeringsproducten ongelukken tijdens transport te voorkomen

Maar onze echt missie is het creëren van 300 duurzame (fair-trade) banen, waarvan 70% vrouw. Met een duurzame baan helpen wij mensen aan financiële onafhankelijkheid om te bouwen aan hun toekomst en dat van hun kinderen. 

Onze kernwaarden

VERANTWOORDELIJK VOOR PLANET EN PEOPLE 

We hebben geen functies, maar rollen en werken in vrijheid om zelf verantwoordelijkheid te nemen; alles voor veilige producten met planet en people als basis.

Samen dragen we bij aan veilig verkeer met duurzame producten en duurzame banen. 

VRIENDSCHAP EN GELIJKWAARDIGHEID

Iedereen is onze vriend en iedereen is gelijk. 

Wat ons vooral drijft is het creëren van banen! Als Nederlands bedrijf beseffen we hoe bevoorrecht we zijn. Zo creëren we duurzame banen en een goede toekomst. Zodat ook onze Vietnamese collega’s het net zo goed hebben als wij, in Europa. Onze collega’s investeren hun inkomen in het gezin zodat hun kinderen naar school gaan. Zo werken we samen aan een betere economie, van welvaart naar welzijn. Dát is waar wij iedere dag voor opstaan!

Onze groeiambities komen voort uit drie wensen:

Aandacht voor veiligheid tijdens transport

Er zijn wereldwijd nog te veel onveilige verkeerssituaties vanwege afgevallen ladingen. Vaak door verkeerd of onveilig materiaal.

Wij willen met onze sterke en gecertificeerde JUMBO ladingzekeringsproducten deze onveilige verkeersituaties voorkomen

Aandacht voor People

Onze fabriek in Vietnam biedt werkgelegenheid en   dus een betere toekomst. Onze missie:

300 banen creëren waarvan 70% voor vrouwen.

Aandacht voor Planet

Een tijd geleden hebben we besloten Planet toe te voegen aan onze stakeholder lijst. Planet is zelfs no 1 Stakeholder. Als wij een proces aanpassen of  innoveren dan vragen wij wat Planet ervan vindt. Bij een nee, dan passen we het besluit of de innovatie aan.