Mensen & Productie

Dit zijn onze belangrijkste pijlers en daarmee de succesfactoren van ons bedrijf dat al sinds 1976 bestaat. In onze fabrieken werken we elke dag aan veilig transport van goederen. Dat doen we met veel aandacht voor de mensen & voor de productie. Onze fabrieken zijn veilig en duurzaam ingericht en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Onze missie is alleen verkoop van gecertificeerde ladingszekeringsproducten. Hoe we dat doen?

  • Productie volgens EU veiligheidsnormen.
  • Dagelijks werken we aan: verhoging van productveiligheid, zichtbaarheid en gebruiksgemak. Innovaties worden in productie genoemen als ze nieuw & uniek zijn. Zodat ze gepatenteerd kunnen worden.
  • We testen elke productiemethode, materialen en verpakkingen op maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • We proberen voortdurend veiligheid m.b.t. ladingszekering op de (inter)nationale agenda te zetten.
  • In ons innovationlab bedenken we nieuwe producten of meer duurzame ontwerpen. Duurzamer en of handiger in gebruik. Wil je een keer meedenken, bijvoorbeeld omdat je als klant een bepaalde wens hebt? Neem dan contact met ons op!

Een snoepje voor elke nieuwe medewerker

Bij elke nieuwe medewerker komt er een snoepje bij. En de pot is nog lang niet vol! Omdat we zowel in Nederland als in Vietnam onze fabrieken hebben staan, zien we hoe oneerlijk het in de wereld verdeeld is. Daarom hebben we onze 2e fabriek gebouwd in Vietnam. Zodat we daar voor meer mensen een leefbaar inkomen kunnen realiseren.

VROUWEN INVESTEREN HUN INKOMEN IN HET GEZIN

Wij streven naar minimaal 70 procent vrouwen aan het werk in onze fabrieken. Zo dragen we bij aan de financiële onafhankelijkheid van Vietnamese vrouwen. Hiermee geven zij hun gezinnen een goede toekomst.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij bieden al onze medewerkers fatsoenlijk werk. D.w.z. goede en gelijkwaardige arbeidsomstandigheden voor iedereen. Een open en eerlijke manier van werken waarbij we veel vrijheid bieden om verantwoordelijkheid te nemen en daarmee bij te dragen aan veiligheid en duurzaamheid. Ook kiezen we onze toeleveranciers met zorg en op basis van deze uitgangspunten.

DUURZAME INNOVATIE

Voortdurend zijn wij op zoek naar alternatieve, verantwoorde productiemogelijkheden waarbij zo min mogelijk vervuilende stoffen worden gebruikt. Zo hebben we onze verpakkingen tot een minimum gereduceerd. (zonder blisters!) en gebruiken we hoekbeschermers als verpakkingsmateriaal, wat weer gebruikt kan worden tijdens het transport. We werken het liefst met witte spanbanden. Deze worden namelijk niet gekleurd met giftige verfstoffen.