Since 1976 +31 (0)229 582062 info@jumbo-products.com

producent van veilige, gecertificeerde ladingzekering producten

spanbanden | snelbinders | afdek netten | Sleepkabels

Jumbo Cargo Products, dit zijn wij! Wij zijn elke dag weer blij dat onze medewerkers er weer zijn. Hun inzet, karakters en talenten maken ons bedrijf vandaag de dag tot wat het is.  

 

Salesmanager

Salesmanager

Duitsland, Zwitersland en Oostenrijk

Verkoopkantoor Landau, Germany

Salesmanager

Salesmanager

Polen en Oost-Europa

Verkoopkantoor Krakau, Polen 

Online Salesmanager

Online Salesmanager

Online markt

Hoofdkantoor Hoorn, Nederland

Export Director

Export Director

Headquarter Hoorn

Hoofdkantoor Hoorn, Nederland  

Monique Ansink

Monique Ansink

Directie

 

Duurzame bedrijfsvoering en verantwoorde productie

We werken vanuit een lange termijn visie en investeren veel in de relatie met onze klanten, leveranciers, medewerkers en de natuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoorn, Nederland. De productie vindt plaats in zowel Nederland als onze eigen fabriek in Ho Chi Minh te Vietnam. Onze missie is om aan 300 mensen duurzaam arbeid te kunnen bieden waarvan 70% vrouw!

Waar wij voor staan

Excellent Products werkt hard om de verkeersveiligheid hoog op de internationale agenda te zetten. Want hier valt nog veel te verbeteren. We blijven ons daarom inzetten om hoogwaardige producten te ontwikkelen die uw veiligheid bevorderen, makkelijk zijn in gebruik en die met respect voor mens en natuur te produceren.

 

 

 

 

 

Team Vietnam

Team Vietnam

Vervuld een zeer belangrijke rol. Zij kopen de grondstoffen in en zorgen weer dat deze grondstoffen veranderen in spanbanden, netten, sleepkabels en snelbinders. Ook zij zorgen er voor dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd worden en  dat enkel de veilige producten op de markt worden gebracht.

Ms. Lien Pham

Ms. Lien Pham

Production Manager

Zorgt er voor dat de productie met de 50 collega’s op de werkvloer vlekkeloos verloopt zodat de containers volgeladen kunnen worden volgens schema. 

Ms Vi Tran

Ms Vi Tran

Quality Manager

Bij haar staat kwaliteit hoog in het vaandel. Tijdens het schrijven van dit stukje is zij een workshop update ISO 9001:2015 aan het volgen. 

Ms. Van Tran

Ms. Van Tran

Office Manager

Meer dan 100 klanten waarvan 85% private label. Dit moet allemaal bijgehouden worden en dit gebeurd door Ms. Van. 

Ms. Hue Le

Ms. Hue Le

Warehouse Manager

Zij weet waar alles staat in het magazijn en zorgt samen met Ms Lien er voor dat alles op tijd geproduceerd wordt op de juiste manier.

Ms. Thoa Tran

Ms. Thoa Tran

Managing Director Vietnam

Heeft jarenlang ervaring met handelen in Vietnam en Azië. Hier heeft zij veel verstand van. Dit deelt zij nu met de collega’s