Jumbo Team

We zijn inmiddels met 75 collega’s en elke dag werken wij hard om onze veilige en gecertificeerde JUMBO Spanbanden en Ladingzekerings producten te produceren en te verkopen. Dit met als doel om 300 duurzame banen te creëren voor minimaal 70% vrouw!   

Duurzame bedrijfsvoering en verantwoorde productie

We werken vanuit een lange termijn visie en investeren veel in de relatie met onze klanten, leveranciers, collega’s  en de natuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoorn, Nederland. De productie vindt plaats in zowel Nederland als onze eigen fabriek in Ho Chi Minh City te Vietnam. Onze missie is om aan 300 mensen duurzaam arbeid te kunnen bieden waarvan 70% vrouw!

Waar wij voor staan

Jumbo Cargo Products werkt hard om de verkeersveiligheid hoog op de internationale agenda te zetten. Want hier valt nog veel te verbeteren. We blijven ons daarom inzetten om innovatieve en hoogwaardige ladingszekerings producten te ontwikkelen die de verkeersveiligheid bevorderen, makkelijk zijn in gebruik en die met respect voor mens en natuur worden geproduceerd.

Geen dag is hetzelfde! Ik zorg ervoor dat alles in ons warenhuis goed wordt geregeld en de orders de deur uitgaan. Hier komt veel bij kijken omdat wij actief zijn in 24 landen en rekening houden met verschillende normen zoals de ISO norm.

Sebastiano

Logistiekmedewerker

Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Samen met mijn 30 productie collega’s zorg ik ervoor dat de sleepkabels veilig worden geproduceerd. Al het nodige materiaal om te produceren ontvangen wij van onze collega’s in Vietnam!

Nanda

Productiemedewerker

Ontmoet ons team!

TEAM VIETNAM

Ms. Thoa Tran 

Heeft jarenlang ervaring met productie in Vietnam en Azië en werkt nauw samen met het team in Nederland. Zij inspireert en helpt de collega’s in zowel Vietnam als Nederland.

TEAM NEDERLAND 

Dang Nguyen en Monique Ansink

Beiden verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Dang spreekt zowel Nederlands, Engels én vloeiend Vietnamees. Naast de export is hij ook de spil tussen onze Vietnamese- en Nederlandse collega’s.

 

Ms. Lien Pham

Ms. Lien Pham

Productie Manager

Zorgt er voor dat de productie met de 50 collega’s op de werkvloer vlekkeloos verloopt zodat de containers volgeladen kunnen worden volgens schema.

Ms. Vi Tran

Ms. Vi Tran

Quality Manager

Bij haar staat kwaliteit hoog in het vaandel. Tijdens het schrijven van dit stukje is zij een workshop update ISO 9001:2015 aan het volgen.

Ms. Van Tran

Ms. Van Tran

Office Manager

Meer dan 100 klanten waarvan 85% private label. Dit moet allemaal bijgehouden worden en dit regelt Ms. Van.

Ms. Hue Le

Ms. Hue Le

Logistiek Manager

Zij weet waar alles staat in het magazijn en zorgt samen met Ms Lien er voor dat alles op tijd geproduceerd wordt op de juiste manier.

Productieteam Vietnam

Meer weten over onze fabriek in Vietnam? Klik hier!