Selecteer een pagina

JUMBO TEAM

Jumbo Cargo Products, dit zijn wij! Wij zijn elke dag weer blij dat onze medewerkers er weer zijn. Hun inzet, karakters en talenten maken ons bedrijf vandaag de dag tot wat het is.  

 

Ontmoet ons commercieel team

Monique Ansink

Monique Ansink

Directie

Duurzame bedrijfsvoering en verantwoorde productie

We werken vanuit een lange termijn visie en investeren veel in de relatie met onze klanten, leveranciers, medewerkers en de natuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoorn, Nederland. De productie vindt plaats in zowel Nederland als onze eigen fabriek in Ho Chi Minh te Vietnam. Onze missie is om aan 300 mensen duurzaam arbeid te kunnen bieden waarvan 70% vrouw!

Waar wij voor staan

Jumbo Cargo Products werkt hard om de verkeersveiligheid hoog op de internationale agenda te zetten. Want hier valt nog veel te verbeteren. We blijven ons daarom inzetten om hoogwaardige producten te ontwikkelen die uw veiligheid bevorderen, makkelijk zijn in gebruik en die met respect voor mens en natuur te produceren.

Dang Nguyen

Dang Nguyen

Export Directeur

Hoofdkantoor Hoorn, Nederland

Patrick Hopkirk

Patrick Hopkirk

Sales Manager, Verenigd Koninkrijk & Ierland

Verkoopkantoor Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk

Thomas Ohmer

Thomas Ohmer

Sales Manager, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

Verkoopkantoor Landau, Duitsland

Dave Schipper

Dave Schipper

Logistiek Manager

Hoofdkantoor Hoorn, Nederland

Sabina Domagalska

Sabina Domagalska

Productie Manager

Hoofdkantoor Hoorn, Nederland

Medewerkers aan het woord

Geen dag is hetzelfde! Ik zorg ervoor dat alles in ons warenhuis goed wordt geregeld en de orders de deur uitgaan. Hier komt veel bij kijken omdat wij actief zijn in 24 landen en rekening houden met verschillende normen zoals de ISO norm.

Sebastiano Tringale

Logistiekmedewerker

Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Samen met mijn 30 productie collega’s zorg ik ervoor dat de sleepkabels veilig worden geproduceerd. Al het nodige materiaal om te produceren ontvangen wij van onze collega’s in Vietnam!

Nanda Loos

Productiemedewerker, Werksaam

Ontmoet ons team in Vietnam

Team Vietnam

Vervuld een zeer belangrijke rol. Zij kopen de grondstoffen in en zorgen weer dat deze grondstoffen veranderen in spanbanden, netten, sleepkabels en snelbinders. Ook zij zorgen er voor dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd worden en  dat enkel de veilige producten op de markt worden gebracht.

Ms. Thoa Tran

Ms. Thoa Tran

Directie Manager Vietnam

Heeft jarenlang ervaring met handelen in Vietnam en Azië. Hier heeft zij veel verstand van. Dit deelt zij nu met de collega’s.

Ms. Lien Pham

Ms. Lien Pham

Productie Manager

Zorgt er voor dat de productie met de 50 collega’s op de werkvloer vlekkeloos verloopt zodat de containers volgeladen kunnen worden volgens schema.

Ms. Vi Tran

Ms. Vi Tran

Quality Manager

Bij haar staat kwaliteit hoog in het vaandel. Tijdens het schrijven van dit stukje is zij een workshop update ISO 9001:2015 aan het volgen.

Ms. Van Tran

Ms. Van Tran

Office Manager

Meer dan 100 klanten waarvan 85% private label. Dit moet allemaal bijgehouden worden en dit gebeurd door Ms. Van.

Ms. Hue Le

Ms. Hue Le

Logistiek Manager

Zij weet waar alles staat in het magazijn en zorgt samen met Ms Lien er voor dat alles op tijd geproduceerd wordt op de juiste manier.

Productieteam Vietnam

Meer weten over onze fabriek in Vietnam? Klik hier!