Since 1976 +31 (0)229 582062 info@jumbo-products.com

producent van veilige, gecertificeerde ladingzekering producten

spanbanden | snelbinders | afdek netten | Sleepkabels

Veiligheid

Alle producten gecertificeerd volgens Europese wetgeving

Al onze producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen, conform Europese wetgeving. De JUMBO Spanbanden, bungees, snelbinders en sleepkabels zijn geproduceerd volgens de Europese Norm: EN 12195-2 en gecertificeerd door TÜV Rheinland.

Alle producten voldoen aan de volgende keurmerken:

Bekijk onze nieuwste certificaat met behulp van de QR CODE op de website van TUV RHEINLAND

Garantie & productaansprakelijkheid

Wij garanderen de kwaliteit van onze producten. Mits ze correct gebruikt worden. Lees voor gebruik altijd de meegeleverde handleiding. Gebruik de producten nooit voor andere doeleinden dan waarvoor ze zijn bedoeld. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met onze producten, dan hebben wij een productaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. 

Producttesten intern & extern

Al onze producten worden zowel intern als extern getest. Daarom kunnen we de kwaliteit garanderen. Niet voor niets hebben we een ISO 9001:2015 certificering. Vragen?  Neem contact met ons op!  quality@jumbo-products.com

Schade voorkomen: Veilig gebruik van JUMBO Cargo Products

(JUMBO spanbanden, snelbinders en sleepkabels)

LEES VOOR GEBRUIK DE INSTRUCTIES & AANWIJZINGEN:

  • Het niet volgen van de aanwijzingen kan leiden tot ernstige schade aan het product, goederen, persoonlijke eigendommen en uw gezondheid. Excellent Products BV/JUMBO Cargo Products is niet aansprakelijk voor ongelukken of schade als gevolg van slijtage en/of het verkeerd gebruik van haar producten.
  • Wees altijd voorzichtig en bedachtzaam met het gebruik van spanbanden, snelbinders of sleepkabels.
  • Gebruik de spanbanden, snelbinders of sleepkabels niet voor doeleinden anders dan aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

CONTROLEREN VAN SPANBANDEN, SNELBINDERS, SLEEPKABELS

  • Controleer de spanbanden, snelbinders of sleekabels voor gebruik. Check goed of de banden niet gerafeld, beschadigd of verweerd zijn. De sluiting(en) en/of haken dienen in goede conditie te zijn.
  • Spanbanden mogen nooit worden gebruikt om mensen of dieren in hun bewegingsvrijheid te belemmeren.
  • Houd de snelbinders uit de buurt van kinderen. Snelbinders zijn zeker geen speelgoed.

Gebruiksaanwijzing spanbanden en snelbinders

HOE GEBRUIK JE JUMBO SLEEPKABELS

Let op: lees het instructieboekje van uw auto voordat u begint met slepen! Controleer de sleepkabel voor gebruik op eventuele beschadigingen. Lees hier hoe je de JUMBO sleepkabel moet vastmaken en hoe ermee te rijden.

HOE GEBRUIK JE JUMBO AFDEKNETTEN

 

 

Advies nodig bij het gebruik van JUMBO spanbanden, snelbinders, sleepkabels of afdeknetten? Neem dan contact op met onze klantenservice:
T: +31 (0) 229 582062 E: info@excellentproducts.nl