Goed vastzetten van materialen is wel zo veilig

In de bouw worden veel materialen vervoerd. Van de opslag, naar de bouwplaats of naar een particuliere klant. Of je nu een klein of groot bedrijf bent in de bouw, er worden altijd spullen vervoerd of (in opslag) geplaatst. Lastig is dat het soms om lastige objecten gaat qua formaat of samenstelling. Zowel vervoeren als in opslag plaatsen wil je veilig doen.

Vaak is de vraag naar het vastzetten van materialen last minute. Omdat je niet altijd vantevoren weet wanneer, hoeveel of waar de materialen naar toe moeten. Vragen die we regelmatig horen zijn: Wat voor type spanband hebben we nodig, met een haak of met een ratel? Hoe breed of wat voor lengte spanband hebben we nodig? Hoe maak je de spanband goed vast? En kunnen we deze week de spanbanden ontvangen?

Veiligheid in de bouw

Veiligheid gaat voor alles. Want jullie werken met mensen en materialen die als ze niet goed bevestigd worden kunnen vallen en letsel of onveilige verkeerssituaties kunnen veroorzaken. Bel of mail ons gerust voor een advies en bekijk de instructiefilmpjes voor het gebruik van spanbanden.