Excellent Products was genomineerd voor de International Business Award! Wat een eer om als klein bedrijf tussen grote jongens te mogen staan. Drill Equipment, Enza zaden, GSM Europe en INCOTEC group waren als finalist aanwezig in het AZ-stadion. Monique Ansink viel op als enige vrouw onder de genomineerden. Ze wist de juiste snaar te raken bij het publiek en de jury.

De prijs voor ons laat zien dat kleine bedrijven ook succesvol internationaal zaken. Excellent Products bestaat sinds 1976 en telt ruim 20 medewerkers. In 1999 heeft Monique het touwtje over genomen van oud-directeur. We zijn op de goede weg om te groeien. Ons volgende doel is om de Oost-Europese markt te veroveren.

Monique heeft veel lovende complimenten gekregen over haar presentatie. Juryvoorzitter Hauwert noemt Excellent Products ‘’een voorbeeld voor starters op de exportmarkt’’. Deze kunnen wij in onze broekzak steken.   

De Kamer van Koophandel organiseert dit event jaarlijks in samenwerking met ING Bank, IMEX-NWH, PricewaterhouseCoopers, MKB Noordwest-Holland, VNO-NCW-West en het Noord-Hollands Dagblad.