In gesprek met ambassadeur Karel van Oosterom en              Lieke Konijn

In het kader van het project van ‘Groei over grenzen’ van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is Monique Ansink uitgenodigd om in gesprek te gaan met ambassadeur Karel van Oosterom en Lieke Konijn.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland(RVO) helpt ondernemende Nederlanders en beleidsmedewerkers vooruit op het gebied van duurzaamheid, zakendoen over de grenzen, agrarisch ondernemen en innovatie. Samen met hun partners streven zij ernaar om Nederland economisch sterker en duurzamer.

Wij zijn uitgeroepen tot ‘’Groei over Grenzen’’ Ambassadeur. Dit gaf ons een unieke gelegenheid om aan tafel te mogen schuiven voor een kop koffie bij een ambassadeur naar keuze.

Naar aanleiding van de Brexit  wilden wij graag in gesprek met de ambassadeur van Engeland om te praten over de gevolgen van de naderende Brexit. Wat heeft dit te betekenen voor ons en andere ondernemers?

Door de coronaomstandigheden vond het koffiegesprek online plaats. Vanuit het ondernemersperspectief hebben wij veel informatie gedeeld met ambassadeur Karel van Oosterom. Waardevolle informatie die hij kan gebruiken in zijn gesprekken met beleidsmakers in Engeland. Al met al was het een zeer leerzame en informatief gesprek!