Coronamaatregelen voor mkb-bedrijven

COVID-19 heeft haar tweede slag geslagen. De tweede Corona golf was niet te vermijden. Ondanks de Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus heeft het nog niet mogen baten.

Net zoals jullie en de rest van Nederland doen wij ons best om door de corona periode heen te komen. Jumbo Cargo Products steunt de maatregelen van de Overheid en heeft daarom ook de afgelopen maanden zelf maatregelen binnen het bedrijf genomen.

‘’Thuiswerken, tenzij het echt niet anders kan.’’ Zo luidt het advies van de Overheid. Hoe kunnen bedrijven hiermee omgaan als het onmogelijk is voor hen om thuis te werken. Wij zijn een productiebedrijf wat het onmogelijk maakt om thuis te werken. Het NOS was erg benieuwd hoe wij met dit advies omgaan en stond 29 september bij ons op de stoep. Bekijk de video voor meer!

Wij hopen dat iedereen de corona periode door zal komen. JUMBO doet er alles aan om de corona maatregelen zo goed mogelijk na te leven om zo onze medewerkers, klanten en andere belanghebbende te beschermen.

 

Take care!

JUMBO team